web analytics
Nathalie Picoulet

Nathalie Picoulet
Nathalie Picoulet

“Mijn interesse in het naakt, gedrapeerd en slecht verlichte, werd geboren uit mijn speciale interesse in de Italiaanse schilderkunst,” zegt Franse kunstenaar Nathalie picoulet van haar pasteltekening belangen. “Vooral Leonardo da Vinci. Meer dan een cursus volgde ik, het onderzoek van de werken van de Italiaanse meesters liet me de weg en liet me zonder twijfel over wat ik wilde schilderen. Ik heb gewerkt aan de vrouwelijke vorm voor vele jaren. ”

Nathalie Picoulet gelooft niet in toeval of geluk. De plek die ze heeft verkregen als een pastel kunstenaar, weet ze dat ze heeft opgedaan via werken, werken en nog eens werken. “Zeven dagen per week, keerde ik terug naar de studio als Tibetaanse monniken doen in het gebed!” Autodidact, heeft Nathalie Picoulet ontwikkeld tot een meester Pastellist van de Franse Pastel Society. Haar eerste tentoonstellingen in de Somme en Seine Maritime luidde de opkomst van een immens talent. Ze won talloze prijzen 1995-2002 en haar direct herkenbaar werken zijn nu aan beide zijden van de Atlantische Oceaan verkocht. In 2003, Nathalie Picoulet gebaseerd haar atelier in Roscoff, Bretagne. Ze verhuisde naar Muzillac, en verbleef enige tijd aan boord van een jacht in de loop van de restauratie, afgemeerd aan de Vilaine in de buurt van La Roche-Bernard. In 2013 verhuisde Nathalie naar Saint-Dolay in het departement Morbihan in Bretagne.

Picoulet Nathalie is een Franse kunstenaar geboren in 1968 in Amiens, Frankrijk. Hij begon zijn artistieke loopbaan met het doen van pastel portretten in 1993 te hebben gestudeerd aan de Universiteit voor Schone Kunsten en bleef geavanceerde studies in het tekenen van L’Ecole Superieur van design in Amiens.

Ik wil graag een kunstenaar voor wie ik grote bewondering als zijn werken zijn vol van sensualiteit, delicatesse en charme, met zijn vriendelijke toestemming te introduceren: Nathalie picoulet, meester pastel kunstenaar uit Frankrijk. Als je gelofte om meer informatie over de Vereniging van Pastellistes van Frankrijk te leren, bezoek hunwebsite , zult u veel informatie vinden voor de fans van pastels. De werken van Nathalie picoulet zijn van schoonheid en expressiviteit die me sprakeloos! Een onderwerp, een: de vrouw, de vrouw in al haar gratie zowel ontroerend en boeiend. Wat mij aantrok was het licht dat uit zijn schilderijen, fijne gelaatstrekken, de harmonie van kleuren en texturen van de gordijnen. Veel emoties! Ik wens Nathalie picoulet blijven floreren door zijn werk, en de rest van zijn leven te verrijken zijn talent. Dat ze is zacht en licht als zijn zijn pastels.

Spread the love